Tesy 100L Boiler

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Tesy 100L Boiler. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Tesy product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn boiler het beste plaatsen? Geverifieerd
De boiler kan het beste geplaatst worden in de buurt van het punt waar het meeste warme water gebruikt gaat worden (bijv: badkamer). Zo is er sneller warm water en is er minimaal warmteverlies.

Ik vind dit nuttig (65)
Heeft het zin om mijn boiler tijdens afwezigheid of vakantie uit te schakelen? Geverifieerd
Veel moderne boilers zijn erg energiezuinig. Bij een afwezigheid of vakantie van korter dan 1 week kost het dan vaak meer om het water weer op te warmen dan om het gedurende die periode warm te houden. Bij erg lange afwezigheid kan het zuiniger zijn de boiler uit te schakelen.

Ik vind dit nuttig (20)
Mijn boiler geeft alleen lauw water, hoe kan dat? Geverifieerd
Dit is waarschijnlijk een teken dat de thermostaat defect is. Neem contact op met de fabrikant voor advies.

Ik vind dit nuttig (4)
Wat is het verschil tussen een boiler en een geiser? Geverifieerd
Een boiler verwarmt het water voordat je het wilt gebruiken in de boiler. Bij een geiser wordt het water slechts verwarmt dat er doorheen stroomt wanneer je de kraan opendraait. Hierdoor kan het warme water bij een boiler op zijn wanneer alle voorraad is verbruikt. Daarnaast is het water dat uit een boiler komt direct warm, waarbij het water uit een geiser eerst koud is.

Ik vind dit nuttig (0)

Praat mee over dit product