HandleidingKwijt Log in

Handleiding Thetford C-260 Toilet

Handleiding voor je Thetford C-260 Toilet nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.06 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Thetford C-260 Toilet vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Thetford C-260 Toilet?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Specificaties

Merk Thetford
Model C-260
Categorie Toiletten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3.06 MB

Veelgestelde vragen over Thetford C-260 Toilet

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de ideale hoogte voor een toilet? Geverifieerd
De standaard hoogte van een toilet is ongeveer 40cm. Een staand toilet is vaak van deze hoogte en een hangend toilet kan zelf op een andere hoogte gemonteerd worden indien gewenst.

Ik vind dit nuttig (44)
Er zit een barst in mijn keramisch toilet, kan ik deze blijven gebruiken? Geverifieerd
Een barst in een keramisch toilet betekent niet altijd dat deze vervangen dient te worden, maar vergt wel reparatie. Afhankelijk van de barst kan er op terwijn water doorheen komen, wat verdere schade aan het toilet of de vloer kan verzoorzaken.

Ik vind dit nuttig (40)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Thetford C-260 Toilet. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Eva-Marie 18-07-2022
Ons toilet stopt niet met doorspoelen. Wat is er mis?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding Thetford C-260 Toilet