HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Trampolines

Hieronder staan alle merken Trampolines waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik mijn trampoline buiten laten staan tijdens de winter? Geverifieerd
Een trampoline kan buiten staan tijdens de winter. Het zal de levensduur van de trampoline echter iets verkorten dus als de trampoline tijdens de winter niet gebruikt wordt, is het het beste om hem te demonteren en op te slaan op een droge plek.

Ik vind dit nuttig (11) Lees meer
Moet ik mijn trampoline verankeren? Geverifieerd
Trampolines zijn zwaar en zullen niet snel wegwaaien, maar het is toch verstandig hem te verankeren voor het geval het gaat stormen.

Ik vind dit nuttig (9) Lees meer