Handleiding Unico set 8651 Hello Kitty Huis

Bouwtekening voor je Unico set 8651 Hello Kitty Huis nodig? Hieronder kun je de bouwtekening gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de bouwtekening die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.34 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Unico set 8651 Hello Kitty Huis vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Unico product?
Ja Nee
75%
25%
12 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn Unico speelgoed verkleurt? Geverifieerd
De twee belangrijkste oorzaken van het verkleuren van het plastic van Unico speelgoed zijn langdurige blootstelling aan zonlicht en sigarettenrook. Beperkt dit tot een minimum bij het bewaren van uw Unico.

Ik vind dit nuttig (51)

Praat mee over dit product

Nienke 21-05-2020
Kan je de stickers ook los bestellen? We hebben hier namelijk een ijverige peuter die alle stickers eraf heeft gehaald (en ja, ik plak ze er dan op als deze peuter dat niet meer doet ;)!)

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Unico.
Handleiding Unico set 8651 Hello Kitty Huis