Handleiding Villeroy and Boch Architectura 9211V5A4 Toilet

Handleiding voor je Villeroy and Boch Architectura 9211V5A4 Toilet nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Ø =
922487
871100870100
ø =
Z+40mm
Z
2
1
4
3
www.villeroy-boch.com1/4 9211V5A4 - 01/15
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.6 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Villeroy and Boch Architectura 9211V5A4 Toilet vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Villeroy and Boch Architectura 9211V5A4 Toilet?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Villeroy and Boch Architectura 9211V5A4 Toilet. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Villeroy and Boch Architectura 9211V5A4 Toilet. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Villeroy and Boch. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Villeroy and Boch Architectura 9211V5A4 Toilet in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Villeroy and Boch
Model Architectura 9211V5A4
Categorie Toiletten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.6 MB

Alle handleidingen voor Villeroy and Boch Toiletten
Meer handleidingen voor Toiletten

Veelgestelde vragen over Villeroy and Boch Architectura 9211V5A4 Toilet

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de ideale hoogte voor een toilet? Geverifieerd

De standaard hoogte van een toilet is ongeveer 40cm. Een staand toilet is vaak van deze hoogte en een hangend toilet kan zelf op een andere hoogte gemonteerd worden indien gewenst.

Ik vind dit nuttig (73) Lees meer

Er zit een barst in mijn keramisch toilet, kan ik deze blijven gebruiken? Geverifieerd

Een barst in een keramisch toilet betekent niet altijd dat deze vervangen dient te worden, maar vergt wel reparatie. Afhankelijk van de barst kan er op terwijn water doorheen komen, wat verdere schade aan het toilet of de vloer kan verzoorzaken.

Ik vind dit nuttig (69) Lees meer
Handleiding Villeroy and Boch Architectura 9211V5A4 Toilet

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën