HandleidingKwijt Log in

Handleiding Western Digital WDBFKT0030BGD-WESN My Passport Ultra Harde schijf

Handleiding voor je Western Digital WDBFKT0030BGD-WESN My Passport Ultra Harde schijf nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.51 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Western Digital WDBFKT0030BGD-WESN My Passport Ultra Harde schijf vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Western Digital WDBFKT0030BGD-WESN My Passport Ultra Harde schijf?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Western Digital
Model WDBFKT0030BGD-WESN My Passport Ultra
Categorie Harde schijven
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.51 MB

Veelgestelde vragen over Western Digital WDBFKT0030BGD-WESN My Passport Ultra Harde schijf

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik kan geen hele grote bestanden naar mijn harde schijf kopiëren, hoe kan dit? Geverifieerd
Het is mogelijk dat de harde schijf het FAT32 bestandensysteem hanteert. Deze limiteert het maximumformaat van bestanden tot ongeveer 4GB maar kan al problemen geven bij bestanden van 2GB. Om grotere bestanden te hanteren dient de harde schijf volgens een ander systeem geformatteerd te worden, bijvoorbeeld NTFS. Let op! Hierbij raken alle bestanden die op dat moment op de harde schijf staan verloren!

Ik vind dit nuttig (39)
Wat is het verschil tussen een harde schijf en een SSD? Geverifieerd
Een harde schijf bestaat uit meerdere schijven die bewegen. Hier kan erg veel data op, maar kost ook veel stroom en is kwetsbaar. Een SSD heeft geen bewegende onderdelen, maar chips, zoals in een USB stick. Het voordeel is dat het snel en klein is, maar er kan minder data worden opgeslagen.

Ik vind dit nuttig (9)
Hoeveel zijn kilobyte, megabyte, gigabyte en terabyte? Geverifieerd
Een kilobyte (KB) bestaat uit 1000 bytes. 1 megabyte (MB) = 1000 kilobyte. 1 gigabyte (GB) = 1000 megabyte. 1 terabyte (TB) = 1000 gigabyte.

Ik vind dit nuttig (7)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Western Digital WDBFKT0030BGD-WESN My Passport Ultra Harde schijf. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Western Digital WDBFKT0030BGD-WESN My Passport Ultra Harde schijf