Krups Espresso-apparaten

Hieronder staan alle modellen Krups Espresso-apparaten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zegt de maalgraad over de koffie? Geverifieerd
De maalgraad bepaalt in grote mate de smaak van de koffie. Een fijnere maalgraad betekent over het algemeen een sterkere smaak en een grovere maalgraad een zachtere smaak. Bij zeer fijne maling kan koffie bitter worden.

Ik vind dit nuttig (86)
Waarom komt er geen stoom uit het stoompijpje? Geverifieerd
Het kan zijn dat het stoom verstopt is. Laat het apparaat afkoelen en reinig het stoompijpje. Gebruik de meegeleverde naald om alle openingen van het stoompijpje weer vrij te maken.

Ik vind dit nuttig (47)