Magimix Espresso-apparaten

Hieronder staan alle modellen Magimix Espresso-apparaten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zegt de maalgraad over de koffie? Geverifieerd
De maalgraad bepaalt in grote mate de smaak van de koffie. Een fijnere maalgraad betekent over het algemeen een sterkere smaak en een grovere maalgraad een zachtere smaak. Bij zeer fijne maling kan koffie bitter worden.

Ik vind dit nuttig (85)
De pomp van mijn Magmix espresso-apparaat maakt erg veel lawaai, hoe kan dit? Geverifieerd
Dit probleem kan twee oorzaken hebben. De pomp maakt lawaai als er te weinig water in het reservoir zit en wanneer het reservoir niet goed is ingezet. Wanneer dit niet de oorzaak is, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (25)