Jura Koffiezetapparaten

Hieronder staan alle modellen Jura Koffiezetapparaten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zegt de maalgraad over de koffie? Geverifieerd
De maalgraad bepaalt in grote mate de smaak van de koffie. Een fijnere maalgraad betekent over het algemeen een sterkere smaak en een grovere maalgraad een zachtere smaak. Bij zeer fijne maling kan koffie bitter worden.

Ik vind dit nuttig (201)
Mijn Jura koffiezetapparaat toont "ERROR 8", wat moet ik doen? Geverifieerd
Deze heeft te maken met het positioneren van de zetgroep. Haal de stekker van het koffiezetapparaat uit het stopcontact en wacht 5 minuten. Herstart daarna het apparaat. Als het probleem niet verholpen is, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (34)
Wat is de beste manier om koffie te bewaren? Geverifieerd
Koffie kun je het beste bewaren in een schoon en luchtdicht blik.

Ik vind dit nuttig (2)
Kan ik mineraalwater gebruiken in mijn Jura koffiezetapparaat? Geverifieerd
Nee. Mineraalwater heeft zoals de naam al aangeeft een hoog gehalte mineralen en veroorzaakt onder andere kalkaanslag.

Ik vind dit nuttig (0)