Tefal Koffiezetapparaten

Hieronder staan alle modellen Tefal Koffiezetapparaten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zegt de maalgraad over de koffie? Geverifieerd
De maalgraad bepaalt in grote mate de smaak van de koffie. Een fijnere maalgraad betekent over het algemeen een sterkere smaak en een grovere maalgraad een zachtere smaak. Bij zeer fijne maling kan koffie bitter worden.

Ik vind dit nuttig (92)
Hoe vaak moet ik mijn Tefal koffiezetapparaat ontkalken? Geverifieerd
Tefal raadt aan om dit tussen de 20-40 cycli of 1 keer per maand te doen. Dit hangt af van het gebruik en de hardheid van het water.

Ik vind dit nuttig (0)
Kan ik de koffiekan van mijn Tefal koffiezetapparaat in de vaatwasser doen? Geverifieerd
Ja, zowel de koffiekan als de filterhouder kunnen in de vaatwasser gereinigd worden. Plaats ze altijd op het bovenste rek in de vaatwasser.

Ik vind dit nuttig (0)