Zyssler Electric Energy Elektrische fiets

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Zyssler Electric Energy Elektrische fiets. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

1,5,,2018-11-18 04:13:46

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Zyssler product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik mijn fietsketting insmeren?
Bij normaal gebruik is het verstandig de fietsketting eens per maand in te smeren. Doe dit vaker als de fiets intensief gebruikt wordt. Smeer de fietsketting ook in na ritten in hevige regen of veel stof.

Ik vind dit nuttig (9)
Mijn banden zijn lek terwijl ik mijn fiets heel lang niet heb gebruikt, hoe kan dit?
Fietsbanden zijn van rubber. Dit is een natuurproduct dat gevoelig is voor uitdroging. Dit kan gebeuren door in felle zon te staan of door het verstrijken van veel tijd. Een extreem uitgedroogde fietsband kan daardoor barsten of bij de eerste rit lek raken.

Ik vind dit nuttig (7)