Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter

Handleiding voor je Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 8.89 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Abbott product?
Ja Nee
0%
100%
2 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zijn normale bloedsuikerwaarden? Geverifieerd
Voor een gezond individu geldt dat een bloedsuikerwaarde tussen de 4 en 8 als normaal gezien kan worden.

Ik vind dit nuttig (26)

Praat mee over dit product

Krish Dhar 01-05-2020
Ik gebruik Free style lite voor het meten van mijn bloedsuiker since aantal jaren. Sinds recent heb ik een probleem bij het meten. Als ik een druppel bloed op de test strip aanbreng dan gebeurt er niks. Ik hoor geen geluid en de apparat doet ook geen metingen. Soms moet ik echt vechten om de apparat te laten meten. Vroeger heb ik nooit geen problemen gehad. Maar nu wel.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Abbott.