HandleidingKwijt Log in

Handleiding Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter

Handleiding voor je Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 8.89 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter?
Ja Nee
25%
75%
4 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Abbott. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Abbott
Model FreeStyle Lite
Categorie Bloedglucosemeters
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 8.89 MB

Alle handleidingen voor Abbott Bloedglucosemeters
Meer handleidingen voor Bloedglucosemeters

Veelgestelde vragen over Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zijn normale bloedsuikerwaarden? Geverifieerd

Voor een gezond individu geldt dat een bloedsuikerwaarde tussen de 4 en 8 als normaal gezien kan worden.

Ik vind dit nuttig (231) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Krish Dhar 01-05-2020
Ik gebruik Free style lite voor het meten van mijn bloedsuiker since aantal jaren. Sinds recent heb ik een probleem bij het meten. Als ik een druppel bloed op de test strip aanbreng dan gebeurt er niks. Ik hoor geen geluid en de apparat doet ook geen metingen. Soms moet ik echt vechten om de apparat te laten meten. Vroeger heb ik nooit geen problemen gehad. Maar nu wel.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (25)
Handleiding Abbott FreeStyle Lite Bloedglucosemeter

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën