About us - HandleidingKwijt

Ons verhaal

“Heel simpel een handleiding online kunnen bekijken. Dat is wat we bij HandleidingKwijt wilden realiseren. En sinds onze start in 2010 zijn we non-stop bezig om de meest geweldige ervaring neer te zetten voor onze bezoekers. Met veel passie zijn we elke dag op zoek naar handleidingen die we nog missen.”

Hoi!

We bieden onze service aan in 19 talen, waarmee we mensen over de hele wereld kunnen helpen bij het vinden van de juiste handleiding bij hun product.

Gratis

Het gebruik van onze website en onze service is 100% gratis. Je hoeft je niet te registreren en je kunt de bestanden direct van onze website downloaden.

Vinden we leuk

Duizenden mensen hebben hun weg al gevonden naar onze Facebook pagina, waar we vragen beantwoorden over onze service en je een ontbrekende handleiding kunt aanvragen.

Official Partner

Sinds 2019 zijn wij officieel partner van Repair Café en ondersteunen wij hun missie om apparaten te repareren in plaats van weg te gooien.

Repair Café

FAQ

Naast de handleidingen bieden we bij veel producten een handige FAQ. Hierin beantwoorden we veelgestelde vragen waardoor je je product optimaal kunt gebruiken.