Acer D603 Beamer

Handleiding voor je Acer D603 Beamer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5,55 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Acer D603 Beamer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Acer product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik mijn beamer na gebruik meteen uitzetten? Geverifieerd
Na gebruik is de lamp van de beamer nog erg warm. Het is verstandig om de beamer dan nog even aan te laten staan, zodat de ventilator blijft draaien en de lamp goed kan afkoelen. Zo gaat de lamp langer mee.

Ik vind dit nuttig (50)
Wat is keystone correctie? Geverifieerd
Het komt vaak voor dat een beamer niet recht voor een scherm of muur gezet kan worden. Het geprojecteerde beeld kan daardoor vervormen. Dit is het keystone effect. Keystone correctie is een functie die deze vervorming verhelpt. Niet alle beamers hebben keystone correctie.

Ik vind dit nuttig (16)
Wat is de contrast ratio? Geverifieerd
De contrast ratio geeft aan hoe ver de witste wit van de zwartste zwart zit. Een contrast ratio van bijvoorbeeld 400:1 betekent dat het zwartste zwart in beeld 400 keer donkerder is dan de witste wit. Een hoge contrast ratio draagt bij aan de scherpte van het beeld.

Ik vind dit nuttig (10)
Waar is het serienummer op een Acer beamer te vinden? Geverifieerd
Het SNID en het serienummer zijn te vinden aan de onderkant van de beamer. Het SNID nummer bestaat altijd uit 11 of 12 cijfers. Het serienummer bestaat uit cijfers en letters, maar zal nooit de letter "O" bevatten.

Ik vind dit nuttig (0)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Acer.