HandleidingKwijt Log in

Handleiding AcuRite 00932 Keukenweegschaal

Handleiding voor je AcuRite 00932 Keukenweegschaal nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.63 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AcuRite 00932 Keukenweegschaal vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de AcuRite 00932 Keukenweegschaal?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je AcuRite 00932 Keukenweegschaal. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met AcuRite. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van AcuRite 00932 Keukenweegschaal in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk AcuRite
Model 00932
Categorie Keukenweegschalen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.63 MB

Alle handleidingen voor AcuRite Keukenweegschalen
Meer handleidingen voor Keukenweegschalen

Veelgestelde vragen over AcuRite 00932 Keukenweegschaal

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoeveel gram gaan er in een ounce? Geverifieerd

Een ounce is precies 28,3495231 gram of afgerond 28,5 gram.

Ik vind dit nuttig (450) Lees meer

Er is een batterij in mijn apparaat gaan oxideren, kan ik het nog veilig gebruiken? Geverifieerd

Ja, het apparaat kan nog veilig gebruikt worden. Verwijder eerst de geoxideerde batterij. Doet dit niet met blote handen. Reinig daarna het batterijcompartiment met een wattenstaafje gedipt in azijn of citroensap. Laat het drogen en doe nieuwe batterijen in het apparaat.

Ik vind dit nuttig (244) Lees meer

Hoe reinig ik mijn keukenweegschaal? Geverifieerd

Een keukenweegschaal is een elektrisch apparaat en kan dus niet in een vaatwasser schoongemaakt worden. Gebruik een vochtige doek en mild schoonmaakmiddel om de keukenweegschaal schoon te maken.

Ik vind dit nuttig (184) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Keukenweegschalen. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw AcuRite 00932 Keukenweegschaal.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de AcuRite 00932 Keukenweegschaal. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding AcuRite 00932 Keukenweegschaal

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën