Handleiding ADE CK 1704 Wekkerradio

Handleiding voor je ADE CK 1704 Wekkerradio nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 3 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Bedienungsanleitung
CK 1704
Operating instructions | Instrucciones de operación
Mode demploi | Istruzioni per l‘uso | Instrukcja obsługi
DCF-Funkuhr
DCF Radio-controlled clock | Reloj radio controlado
DCF | Horloge radio-pilotée à signal DCF | Orologio
radiocontrollato DCF | Zegar radiowy DCF
DE
EN
ES
FR
IT
PL
Druckbuch Funkwecker CK 1704.indb 1 15.05.2017 10:39:40
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de ADE CK 1704 Wekkerradio vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de ADE CK 1704 Wekkerradio?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de ADE CK 1704 Wekkerradio. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je ADE CK 1704 Wekkerradio. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met ADE. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van ADE CK 1704 Wekkerradio in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk ADE
Model CK 1704
Categorie Wekkerradio's
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4 MB

Alle handleidingen voor ADE Wekkerradio's
Meer handleidingen voor Wekkerradio's

Veelgestelde vragen over ADE CK 1704 Wekkerradio

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waar staan AM en PM voor? Geverifieerd

AM staat voor Ante Meridiem en geeft aan dat het tijdstip voor het middaguur is. PM staat voor Post Meridiem en geeft aan dat het tijdstip na het middaguur is.

Ik vind dit nuttig (230) Lees meer

Wat is het verschil tussen FM en AM? Geverifieerd

FM en AM zijn beide vormen van modulatie waarmee een signaal kan worden verzonden. FM staat daarbij voor Frequency Modulation en AM staat voor Amplitude Modulation. AM is de oudste vorm van modulatie. Het grootste verschil is dat het FM signaal vele malen beter is dan het AM signaal.

Ik vind dit nuttig (138) Lees meer

Wat is GMT Geverifieerd

GMT staat voor Greenwich Mean Time (en wordt soms UTC genoemd dat staat voor Coordinated Universal Time. Het is de tijd die geldt voor lengtegraad 0 die door Greenwich, in de buurt van Londen, loopt.

Ik vind dit nuttig (138) Lees meer
Handleiding ADE CK 1704 Wekkerradio

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën