Handleiding Adler AD 1187 Radio

Handleiding voor je Adler AD 1187 Radio nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 17.55 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Adler AD 1187 Radio vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Adler product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is DAB+? Geverifieerd
DAB+ is de opvolger van het FM signaal en staat voor Digital Audio Broadcasting. Het is een digitaal signaal dat meer zenders mogelijk maakt op dezelfde golflengte en het makkelijker maakt van zender te wisselen.

Ik vind dit nuttig (162)
Wat is het verschil tussen FM en AM? Geverifieerd
FM en AM zijn beide vormen van modulatie waarmee een signaal kan worden verzonden. FM staat daarbij voor Frequency Modulation en AM staat voor Amplitude Modulation. AM is de oudste vorm van modulatie. Het grootste verschil is dat het FM signaal vele malen beter is dan het AM signaal.

Ik vind dit nuttig (103)

Praat mee over dit product

Manfred Kaiser 19-12-2021
Hallo, ik heb de AD 1186 pas 2 dagen. Kan er niet echt mee omgaan. Het zoeken naar zenders begint en vindt veel frequenties. Laat ook de positie elke keer knipperen. Hoe sla ik de gevonden zenders op in posities. En nog iets - Bluetooth - Mijn hoofdtelefoon zoekt (Bluetooth) maar kan niet worden gekoppeld. Dat betekent dat ik de respectievelijke stations niet via een koptelefoon kan ontvangen en horen.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Adler AD 1187 Radio