HandleidingKwijt Log in

Handleiding Adler AD 2168 Spiegel

Handleiding voor je Adler AD 2168 Spiegel nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.37 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Adler AD 2168 Spiegel vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Adler AD 2168 Spiegel?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Adler AD 2168 Spiegel. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Adler. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Adler AD 2168 Spiegel in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Adler
Model AD 2168
Categorie Spiegels
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.37 MB

Veelgestelde vragen over Adler AD 2168 Spiegel

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik een spiegel schoonmaken met een schuurspons? Geverifieerd
Nee, gebruikt nooit een schuurspons of schurende middelen op een spiegel. Deze kunnen krassen veroorzaken.

Ik vind dit nuttig (28) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Spiegels. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Adler AD 2168 Spiegel.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Here you can share what you think about the Adler AD 2168 Spiegel. If you have a question, first carefully read the manual. Requesting a manual can be done by using our contact form.

Handleiding Adler AD 2168 Spiegel