Handleiding Adler AD 2175 Elektrische tandenborstel

Handleiding voor je Adler AD 2175 Elektrische tandenborstel nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.87 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Adler AD 2175 Elektrische tandenborstel vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Adler product?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe vaak en hoe lang moet ik mijn tanden poetsen? Geverifieerd
Het is verstandig om ten minste 2 keer per dag ten minste 2 minuten te poetsen. Veel elektrische tandenborstels zijn uitgerust met een functie die deze 2 minuten aangeeft.

Ik vind dit nuttig (17)
Ik poets mijn tanden twee maal per dag, maar hou toch last van een slechte adem, hoe komt dat? Geverifieerd
Een slechte adem wordt niet enkel veroorzaakt door eventuele etensresten op tanden of ontstoken tandvlees. Ook bactieriën op de tong of een droge mond kunnen een slechte adem veroorzaken.

Ik vind dit nuttig (8)
Is elektrisch poetsen beter dan handmatig poetsen? Geverifieerd
Elektrische tandenborstels zijn veel beter in het verwijderen van tandplak dan handmatig poetsen. Ook helpen veel elektrische tandenborstels met het timen van een poetsbeurt, wat het resultaat ten goede komt.

Ik vind dit nuttig (7)
Kan ik een elektrische tandenborstel onder de douche gebruiken? Geverifieerd
Dit verschilt per merk en model. Controleer dit altijd van tevoren in verband met de veiligheid en doe het niet als de tandenborstel er niet geschikt voor is.

Ik vind dit nuttig (1)
Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen een elektrische tandenborstel gebruiken? Geverifieerd
Kinderen kunnen elektrisch poetsen vanaf het moment dat zij zelfstandig een tandenborstel kunnen vasthouden en gebruiken. Gebruik voor kinderen een kleine borstelkop met zachte haren en gebruik tot de leeftijd van 5 jaar een speciale kindertandpasta met een gereduceerd fluoridegehalte.

Ik vind dit nuttig (1)

Loading…

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Adler.
Handleiding Adler AD 2175 Elektrische tandenborstel