Handleiding Adler AD 6019 Broodbakmachine

Handleiding voor je Adler AD 6019 Broodbakmachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.07 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Adler AD 6019 Broodbakmachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Adler product?
Ja Nee
63%
37%
8 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan het ik het bakblik van mijn broodbakmachine schoonmaken met een schuurspons? Geverifieerd
Nee. De meeste broodbakmachines hebben een bakblik met een non-stick laag die beschadigd kan raken door een schuurspons of schurend reinigingsmiddel. Gebruik alleen de zachte kans van een spons of een doek.

Ik vind dit nuttig (494)
Waarom moet het bakblik uit de broodbakmachine voordat ik er ingrediënten in doe? Geverifieerd
Dit is om te voorkomen dat er ingrediënten op een verhittingselement terecht komen. Deze kunnen verbranden en rook veroorzaken.

Ik vind dit nuttig (268)

Praat mee over dit product

Magda 18-04-2021
Ik ben niet tevreden. Ik heb sinds een jaar een broodrooster en mijn brood is nog niet goed gelukt. Elke keer dat het in het midden hol is, is het nooit goed. Ik heb verschillende recepten geprobeerd, met droge gist uit een zakje en verse gist, met allerlei soorten bloem. En niets... Ik heb waarschijnlijk 50 keer gebakken en elke keer komt er een holle charme uit.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Magda 18-04-2021
En schrijf me alsjeblieft niet om verschillende programma's te proberen. Ik heb iedereen geprobeerd. Ook in de volgorde van gieten, d.w.z. nat - droog producten ... etc. Ik heb verschillende recepten gebruikt die op internet worden aangeboden. Jammer dat er geen recept in de handleiding staat. Ja, gist komt er zoet uit, maar nooit brood!

Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Awisk 24-09-2021
Te veel water

Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Adler.
Handleiding Adler AD 6019 Broodbakmachine