HandleidingKwijt Log in

Handleiding Admiral AAWV-08CR1FAU Airconditioner

Handleiding voor je Admiral AAWV-08CR1FAU Airconditioner nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.05 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Admiral AAWV-08CR1FAU Airconditioner vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Admiral AAWV-08CR1FAU Airconditioner?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Admiral AAWV-08CR1FAU Airconditioner. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Admiral. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Admiral AAWV-08CR1FAU Airconditioner in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Admiral
Model AAWV-08CR1FAU
Categorie Airconditioners
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.05 MB

Alle handleidingen voor Admiral Airconditioners
Meer handleidingen voor Airconditioners

Veelgestelde vragen over Admiral AAWV-08CR1FAU Airconditioner

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe vaak moet ik de filters van mijn airconditioner vervangen of schoonmaken? Geverifieerd
Het is aan te raden de filters van de airconditioner 4 keer per jaar te controleren. Vervuilde filters kunnen met een stofzuiger uitgezogen worden of, afhankelijk van het type, gewassen worden. Tijdens jaarlijks onderhoud dient een professional te bepalen of de filters aan vervanging toe zijn.

Ik vind dit nuttig (2632) Lees meer
Waar staat BTU voor? Geverifieerd
BTU staat voor British Thermal Unit. Dit is een eenheid voor koelend vermogen.

Ik vind dit nuttig (916) Lees meer
Werkt elke airconditioner ook als luchtontvochtiger? Geverifieerd
De koude lucht die uit een airconditioner komt heeft vaak een vrij lage luchtvochtigheid. Toch is het effect minder dan bij het gebruik van een daadwerkelijke luchtontvochtiger. Sommige airconditioners hebben wel een speciale functie om de lucht te ontvochtigen.

Ik vind dit nuttig (671) Lees meer
Wat is R-410A? Geverifieerd
R-410A is een koelmiddel dat wordt gebruikt in apparaten die koelen tot 0°C, zoals koelkasten en airconditioners. Het is de vervanger van oudere koelmiddelen en brengt geen schade toe aan de ozonlaag.

Ik vind dit nuttig (455) Lees meer
Wat is de beste plaats om de binnenunit van een split-type airconditioner te plaatsen? Geverifieerd
Dit hangt af van de ruimte, maar over het algemeen kunnen de volgende regels aangehouden worden. Zorg dat de verspreiding van lucht niet belemmerd wordt. Zorg dat de plek toegankelijk is voor onderhoud. Zorg dat de unit op minimaal 2 meter hoogte geplaatst wordt.

Ik vind dit nuttig (323) Lees meer
Kan ik mijn mobiele airconditioner in een kastje plaatsen om hem uit zicht te houden? Geverifieerd
Nee, absoluut niet. Een mobiele airconditioner heeft ruimte nodig voor de aanvoer en afvoer van verse lucht. In een te kleine ruimte kan het apparaat oververhitten.

Ik vind dit nuttig (323) Lees meer
Heeft een airconditioner een negatieve invloed op de luchtkwaliteit? Geverifieerd
Als de airconditioner goed is onderhouden dan heeft deze geen invloed op de luchtkwaliteit. Als echter bijvoorbeeld een filter lang niet is vervangen of andere vormen van onderhoud niet worden uitgevoerd, dan kan een airconditioner vieze lucht produceren.

Ik vind dit nuttig (323) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Admiral AAWV-08CR1FAU Airconditioner. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Admiral AAWV-08CR1FAU Airconditioner