Handleiding Adventuridge FLX-LH-01 Hangmat

Handleiding voor je Adventuridge FLX-LH-01 Hangmat nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

ID: #07177
m
y
h
a
n
s
e
c
o
n
t
r
o
l
.
c
o
m
C
E
R
T
I
F
I
E
D
User-friendly
Manual
User Manual
Manual del usuario
English ........06
Español .......15
LIGHTWEIGHT HAMMOCK
HAMACA LIGERA
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.04 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Adventuridge FLX-LH-01 Hangmat vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Adventuridge FLX-LH-01 Hangmat?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Adventuridge FLX-LH-01 Hangmat. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Adventuridge FLX-LH-01 Hangmat. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Adventuridge. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Adventuridge FLX-LH-01 Hangmat in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Adventuridge
Model FLX-LH-01
Categorie Hangmatten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.04 MB

Alle handleidingen voor Adventuridge Hangmatten
Meer handleidingen voor Hangmatten

Veelgestelde vragen over Adventuridge FLX-LH-01 Hangmat

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe ver moeten bomen uit elkaar staan voor een hangmat? Geverifieerd

De ideale ophangafstand is gemiddeld ongeveer 60 cm groter dan de totale lengte van de hangmat, gemeten van ring tot ring.

Ik vind dit nuttig (30) Lees meer
Handleiding Adventuridge FLX-LH-01 Hangmat

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën