HandleidingKwijt Log in

Handleiding AEG BTS18BL Schroefmachine

Handleiding voor je AEG BTS18BL Schroefmachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.08 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AEG BTS18BL Schroefmachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de AEG BTS18BL Schroefmachine?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je AEG BTS18BL Schroefmachine. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met AEG. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van AEG BTS18BL Schroefmachine in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk AEG
Model BTS18BL
Categorie Schroefmachines
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.08 MB

Alle handleidingen voor AEG Schroefmachines
Meer handleidingen voor Schroefmachines

Veelgestelde vragen over AEG BTS18BL Schroefmachine

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Bij gebruik van de schroefmachine blijf ik de kop van de schroef stukdraaien. Hoe kan dit? Geverifieerd

De meeste schroefmachines kunnen ingesteld worden om harder of zachter te schroeven. Als de schroef steeds stukdraait kan het zijn dat de schroefmachine anders ingesteld moet worden. Als het een draadloos apparaat betreft, zorg dan altijd dat de batterij is opgeladen voor het beste resultaat.

Ik vind dit nuttig (48) Lees meer

Kan ik elektrisch gereedschap in een schuur of garage opbergen? Geverifieerd

Over het algemeen kunt u elektrisch gereedschap in een schuur of garage opbergen, ook als het daar soms vriest. Voor de levensduur van het elektrisch gereedschap is het echter beter om het op een droge plaats zonder grote temperatuurschommelingen op te slaan. In een schuur of garage kunnen door temperatuurverschillen condensvorming ontstaan ​​waardoor roest kan ontstaan. Bovendien gaan gereedschappen die op batterijen werken korter mee en laden ze minder goed op bij zeer lage temperaturen. Om er zeker van te zijn hoe uw elektrisch gereedschap moet worden opgeborgen, leest u altijd aandachtig de gebruikershandleiding.

Ik vind dit nuttig (1) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Schroefmachines. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw AEG BTS18BL Schroefmachine.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de AEG BTS18BL Schroefmachine. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding AEG BTS18BL Schroefmachine

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën