HandleidingKwijt Log in

Handleiding AEG BTS18BL Schroefmachine

Handleiding voor je AEG BTS18BL Schroefmachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.08 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AEG BTS18BL Schroefmachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit AEG product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Bij gebruik van de schroefmachine blijf ik de kop van de schroef stukdraaien. Hoe kan dit? Geverifieerd
De meeste schroefmachines kunnen ingesteld worden om harder of zachter te schroeven. Als de schroef steeds stukdraait kan het zijn dat de schroefmachine anders ingesteld moet worden. Als het een draadloos apparaat betreft, zorg dan altijd dat de batterij is opgeladen voor het beste resultaat.

Ik vind dit nuttig (31)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Schroefmachines. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw AEG BTS18BL Schroefmachine.

SAZ Repair Café Zuidplas logo
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Handleiding AEG BTS18BL Schroefmachine