HandleidingKwijt Log in

Handleiding AEG-Electrolux MC1761E-B Magnetron

Handleiding voor je AEG-Electrolux MC1761E-B Magnetron nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.75 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AEG-Electrolux MC1761E-B Magnetron vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de AEG-Electrolux MC1761E-B Magnetron?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk AEG-Electrolux
Model MC1761E-B
Categorie Magnetrons
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.75 MB

Veelgestelde vragen over AEG-Electrolux MC1761E-B Magnetron

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn magnetron gaat niet aan wanneer ik op de start-knop druk, wat kan ik doen? Geverifieerd
In veel gevallen is dit omdat de deur van de magnetron niet goed gesloten is. Doe de deur open en weer dicht en probeer het nog een keer.

Ik vind dit nuttig (2907)
Kan ik mijn magnetron nog gebruiken als het draaiplateau niet meer werkt? Geverifieerd
Het draaiplateau zorgt ervoor dat de warmte evenredig wordt verdeeld. Als dit plateau niet draait kunt u de magnetron dus niet goed gebruiken. Laat deze repareren.

Ik vind dit nuttig (1828)
De magnetron staat wel aan, maar werkt niet. Hoe komt dit? Geverifieerd
Het is mogelijk dat de deur niet goed sluit. Om de veiligheid te garanderen zal een magetron niet werken als de deur niet volledig gesloten is. Soms kan dit verholpen worden door het deurscharnier te stellen.

Ik vind dit nuttig (1150)
Het mica/kartonnen plaatje in de magnetron is losgeraakt. Kan ik de magnetron blijven gebruiken? Geverifieerd
Nee, absoluut niet. Het mica/kartonnen plaatje verdeeld de microgolven in de magnetron. Plaats het plaatje terug of zorg voor een vervanger.

Ik vind dit nuttig (1113)
Mijn magnetron blijft geluid maken, ook nadat hij klaar is. Is dit normaal? Geverifieerd
Ja, dit is een normaal geluid. De ventilator laat de magnetron afkoelen na gebruik. Hoe lang dit duurt hangt af van hoe lang de magnetron heeft gewerkt.

Ik vind dit nuttig (949)
Kan ik water koken in de magnetron? Geverifieerd
Nee, absoluut niet. Het water kan oververhit raken. Dit houdt in dat het water een temperatuur van meer dan 100℃ bereiken zonder te koken. Wanneer het water daarna in aanraking komt met een object kan het ineens gaan koken en opspatten wat brandwonden kan verzoorzaken.

Ik vind dit nuttig (667)
Waarom mag er geen metaal in een magnetron? Geverifieerd
Metaal laat de microgolven van het apparaat niet door, maar kaatst deze juist terug. Wanneer er veel van deze golven terug worden gekaatst naar één punt kunnen er vonken ontstaan.

Ik vind dit nuttig (665)

Loading…

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de AEG-Electrolux MC1761E-B Magnetron. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding AEG-Electrolux MC1761E-B Magnetron