HandleidingKwijt Log in

Handleiding AEG HM3330 Handmixer

Handleiding voor je AEG HM3330 Handmixer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.98 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AEG HM3330 Handmixer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de AEG HM3330 Handmixer?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je AEG HM3330 Handmixer. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met AEG. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van AEG HM3330 Handmixer in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk AEG
Model HM3330
Categorie Handmixers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.98 MB

Alle handleidingen voor AEG Handmixers
Meer handleidingen voor Handmixers

Veelgestelde vragen over AEG HM3330 Handmixer

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik het snoer na gebruik om het apparaat heen wikkelen? Geverifieerd

Het is beter dit niet te doen omdat dit het snoer kan beschadigen. Het beste is om het snoer te wikkelen zoals het in de originele verpakking geleverd werd.

Ik vind dit nuttig (43) Lees meer

Mijn handmixer gaat langzamer of stopt terwijl ik aan het werk ben, hoe komt dat? Geverifieerd

Het kan zijn dat de stof die gemengd moet worden te dik is. Verminder de hoeveelheid of de dikte en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer

Hoe voorkom ik roest op een handmixer? Geverifieerd

Droog de gardes direct na het wassen om roestvorming te voorkomen. Laat ze ook niet te lang in water weken.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Handmixers. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw AEG HM3330 Handmixer.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de AEG HM3330 Handmixer. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding AEG HM3330 Handmixer

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën