HandleidingKwijt Log in

Handleiding AEG MMS 4208 Mp3 speler

Handleiding voor je AEG MMS 4208 Mp3 speler nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.29 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AEG MMS 4208 Mp3 speler vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de AEG MMS 4208 Mp3 speler?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk AEG
Model MMS 4208
Categorie Mp3 spelers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.29 MB

Veelgestelde vragen over AEG MMS 4208 Mp3 speler

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Als ik een koptelefoon op mijn apparaat aansluit dan doet deze het niet goed, wat kan ik doen? Geverifieerd
Het is mogelijk dat er opgehoopt vuil in de opening zit waarop de koptelefoon wordt aangesloten en dat deze hierdoor slecht contact maakt. De beste manier om dit te reinigen is door middel van perslucht. Laat dit in geval van twijfel doen door een professional.

Ik vind dit nuttig (33)
Wat is het verschil tussen Mp3, WAV, AIFF en FLAC? Geverifieerd
Het verschil is dat WAV, AIFF en FLAC lossless formaten zijn, terwijl Mp3 een lossy formaat is. Dit betekent dat er voor Mp3 een hogere mate van compressie wordt gebruikt. Hierdoor zijn de bestanden kleiner, maar is de kwaliteit ook lager.

Ik vind dit nuttig (29)
Waar staat Mp3 voor? Geverifieerd
Mp3 is een afkorting voor MPEG3. Dit staat voor Moving Picture Experts Group Layer-3 Audio. Mp3 is het meest gebruikte bestandsformaat voor het opslaan en afspelen van muziek en andere vormen van audio.

Ik vind dit nuttig (18)
Hoeveel zijn kilobyte, megabyte, gigabyte en terabyte? Geverifieerd
Een kilobyte (KB) bestaat uit 1000 bytes. 1 megabyte (MB) = 1000 kilobyte. 1 gigabyte (GB) = 1000 megabyte. 1 terabyte (TB) = 1000 gigabyte.

Ik vind dit nuttig (17)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de AEG MMS 4208 Mp3 speler. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding AEG MMS 4208 Mp3 speler