Handleiding AFK WWS-27.1 Slowcooker

Handleiding voor je AFK WWS-27.1 Slowcooker nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Bedienungsanleitung
Instrucn Manual


WWS-27.1
Made in P.R.C.
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.15 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AFK WWS-27.1 Slowcooker vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de AFK WWS-27.1 Slowcooker?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de AFK WWS-27.1 Slowcooker. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je AFK WWS-27.1 Slowcooker. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met AFK. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van AFK WWS-27.1 Slowcooker in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk AFK
Model WWS-27.1
Categorie Slowcookers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.15 MB

Alle handleidingen voor AFK Slowcookers
Meer handleidingen voor Slowcookers

Veelgestelde vragen over AFK WWS-27.1 Slowcooker

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een multicooker en een slowcooker? Geverifieerd

Sommige multicookers hebben ook een slowcooker functie, maar een slowcooker is doorgaans alleen een slowcooker en daarmee alleen geschikt voor het langzaam bereiden van voedsel.

Ik vind dit nuttig (83) Lees meer
Handleiding AFK WWS-27.1 Slowcooker

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën