Handleiding Alecto BC-11 Badthermometer

Handleiding voor je Alecto BC-11 Badthermometer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.14 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Alecto BC-11 Badthermometer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Alecto product?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Welke temperatuur moet het bad voor mijn baby hebben? Geverifieerd
Het water van het bad moet 37°C zijn. Daarnaast is het het beste om een kamertemperatuur van tussen de 20°C en 25°C te hebben.

Ik vind dit nuttig (0)

Praat mee over dit product

Hanneke Beem 20-02-2020
Deze badthermometer reageert heel erg traag op temperatuurwisselingen, het duurt zo'n 10 sec. Het is handig dat het rode lampje gaat knipperen wanneer het water te warm is, maar wanneer je er koud water bij doet blijft het lang knipperen en ineens geeft ie dan bijvoorbeeld 35 graden aan, dus is het badje weer te koud. Ook wanneer je het water met de hand "roert" om te mengen. Bijzonder vervelend. Ik raad dit product niet aan. De baby vindt het overigens wel een leuk bijtspeeltje voor in bad.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Alecto.