HandleidingKwijt Log in

Handleiding Alessi MG32 Waterkoker

Handleiding voor je Alessi MG32 Waterkoker nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.33 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Alessi MG32 Waterkoker vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Alessi MG32 Waterkoker?
Ja Nee
50%
50%
2 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Alessi MG32 Waterkoker. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Alessi. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Alessi MG32 Waterkoker in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Alessi
Model MG32
Categorie Waterkokers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 5.33 MB

Alle handleidingen voor Alessi Waterkokers
Meer handleidingen voor Waterkokers

Veelgestelde vragen over Alessi MG32 Waterkoker

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waarvoor dient de fijne zeef in mijn waterkoker? Geverifieerd
Deze is bedoeld om losse kalkaanslag op te vangen die na enige tijd gevormd kan zijn.

Ik vind dit nuttig (341) Lees meer
De waterkoker slaat niet af en blijft het doorkoken, wat moet ik doen? Geverifieerd
In veel gevallen is het deksel van de waterkoker niet goed gesloten. Wanneer er warmte kan ontsnappen zal de waterkoker door blijven koken. Als het probleem niet oplost, neem dan contact op met de fabrikant of een reparateur.

Ik vind dit nuttig (212) Lees meer
Kan ik ook minder dan de minimum-hoeveelheid water koken? Geverifieerd
Nee. Wanneer er minder dan de minimum-hoeveelheid water wordt gekookt, kan het zijn dat de temperatuursensor niet goed werkt. Hierdoor kan het voorkomen dat de waterkoker niet afslaat en dit kan gevaarlijke situaties opleveren.

Ik vind dit nuttig (75) Lees meer
Is het efficiënt om een waterkoker te vullen met heet water uit de kraan? Geverifieerd
Nee. Om warm water uit een kraan te krijgen moet vaak eerst koud water weglopen dat dan verloren gaat. Ook vullen de leidingen zich met een zelfde hoeveelheid warm water dat vervolgens niet gebruikt wordt en afkoelt, waardoor er energie verloren gaat. Het is dus beter de waterkoker te vullen met koud water.

Ik vind dit nuttig (62) Lees meer
Kan ik ook meer dan de maximum-hoeveelheid water koken? Geverifieerd
Nee. Wanneer er meer dan de maximum-hoeveelheid water wordt gekookt, kan het zijn dat de waterkoker overloopt. Dit kan mogelijk gevaarlijke situaties opleveren.

Ik vind dit nuttig (61) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Waterkokers. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Alessi MG32 Waterkoker.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Alessi MG32 Waterkoker. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Adrian Mifsud 05-05-2019
Mijn waterkoker MG32 brandt wel maar plotseling kookt het water niet. Kunt u mij leiden, alstublieft? Met vriendelijke groet, Adrianus e-mail: [email protected]

beantwoord | Ik vind dit nuttig (14)(Vertaald door Google)
Sophie 04-02-2020
Hoe het filter vervangen na vervanging? Ik kan het niet. Dankjewel

beantwoord | Ik vind dit nuttig (9)(Vertaald door Google)
Nita Soons 05-03-2022
Mijn Alessi MG32 electrische waterkoker start niet meer. Ik kan hem alleen gebruiken als ik het blauwe startlipje zelf omhoog houd. Iemand een idee of dit gefixt kan worden?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Bernard Lenssen 22-11-2023
Lichtje brandt, maar water kookt niet… Kunt u info geven?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Alessi MG32 Waterkoker