HandleidingKwijt Log in

Handleiding Alessi MG32 Waterkoker

Handleiding voor je Alessi MG32 Waterkoker nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.33 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Alessi MG32 Waterkoker vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Alessi product?
Ja Nee
50%
50%
2 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waarvoor dient de fijne zeef in mijn waterkoker? Geverifieerd
Deze is bedoeld om losse kalkaanslag op te vangen die na enige tijd gevormd kan zijn.

Ik vind dit nuttig (276)
De waterkoker slaat niet af en blijft het doorkoken, wat moet ik doen? Geverifieerd
In veel gevallen is het deksel van de waterkoker niet goed gesloten. Wanneer er warmte kan ontsnappen zal de waterkoker door blijven koken. Als het probleem niet oplost, neem dan contact op met de fabrikant of een reparateur.

Ik vind dit nuttig (151)
Kan ik ook minder dan de minimum-hoeveelheid water koken? Geverifieerd
Nee. Wanneer er minder dan de minimum-hoeveelheid water wordt gekookt, kan het zijn dat de temperatuursensor niet goed werkt. Hierdoor kan het voorkomen dat de waterkoker niet afslaat en dit kan gevaarlijke situaties opleveren.

Ik vind dit nuttig (62)
Kan ik ook meer dan de maximum-hoeveelheid water koken? Geverifieerd
Nee. Wanneer er meer dan de maximum-hoeveelheid water wordt gekookt, kan het zijn dat de waterkoker overloopt. Dit kan mogelijk gevaarlijke situaties opleveren.

Ik vind dit nuttig (37)
Is het efficiënt om een waterkoker te vullen met heet water uit de kraan? Geverifieerd
Nee. Om warm water uit een kraan te krijgen moet vaak eerst koud water weglopen dat dan verloren gaat. Ook vullen de leidingen zich met een zelfde hoeveelheid warm water dat vervolgens niet gebruikt wordt en afkoelt, waardoor er energie verloren gaat. Het is dus beter de waterkoker te vullen met koud water.

Ik vind dit nuttig (37)

Loading…

Praat mee over dit product

Adrian Mifsud 05-05-2019
Mijn waterkoker MG32 brandt wel maar plotseling kookt het water niet. Kunt u mij leiden, alstublieft? Met vriendelijke groet, Adrianus e-mail: [email protected]

beantwoord | Ik vind dit nuttig (10)(Translated by Google)
Sophie 04-02-2020
Hoe het filter vervangen na vervanging? Ik kan het niet. Dankjewel

beantwoord | Ik vind dit nuttig (4)(Translated by Google)
Nita Soons 05-03-2022
Mijn Alessi MG32 electrische waterkoker start niet meer. Ik kan hem alleen gebruiken als ik het blauwe startlipje zelf omhoog houd. Iemand een idee of dit gefixt kan worden?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Alessi MG32 Waterkoker