Handleiding Amazon Fire TV Digitale ontvanger

Handleiding voor je Amazon Fire TV Digitale ontvanger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Amazon Fire TV User Guide
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.68 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Amazon Fire TV Digitale ontvanger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Amazon Fire TV Digitale ontvanger?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Amazon Fire TV Digitale ontvanger. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Amazon Fire TV Digitale ontvanger. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Amazon. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Amazon Fire TV Digitale ontvanger in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Amazon
Model Fire TV
Categorie Digitale ontvangers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.68 MB

Alle handleidingen voor Amazon Digitale ontvangers
Meer handleidingen voor Digitale ontvangers

Veelgestelde vragen over Amazon Fire TV Digitale ontvanger

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Maakt het uit op welke HDMI poort ik mijn digitale ontvanger aansluit? Geverifieerd

In principe kun je een digitale ontvanger op elke HDMI poort aansluiten. Het apparaat is vervolgens te gebruiken door in het menu van de televisie de desbetreffende poort te selecteren.

Ik vind dit nuttig (361) Lees meer
Handleiding Amazon Fire TV Digitale ontvanger

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën