Handleiding Ambiano GTM-8222S Staafmixer

Handleiding voor je Ambiano GTM-8222S Staafmixer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 3 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 2 stemmen met een gemiddelde score van 0/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

INSTRUCTION MANUAL
Model Number GTM-8222S
Four Blade Stick Mixer Set
AFTER SALES SUPPORT
1300 886 649
AUS
MODEL: GTM-8222S PRODUCT CODEE: 54924 09/2016
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.82 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Ambiano GTM-8222S Staafmixer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Ambiano GTM-8222S Staafmixer?
Ja Nee
0%
100%
2 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Ambiano GTM-8222S Staafmixer. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Ambiano GTM-8222S Staafmixer. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Ambiano. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Ambiano GTM-8222S Staafmixer in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Ambiano
Model GTM-8222S
Categorie Staafmixers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.82 MB

Alle handleidingen voor Ambiano Staafmixers
Meer handleidingen voor Staafmixers

Veelgestelde vragen over Ambiano GTM-8222S Staafmixer

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik een staafmixer het beste schoonmaken? Geverifieerd

Bij de meeste staafmixers kan het opzetstuk in de vaatwasser, dit wordt in de handleiding aangegeven. Met de hand reinigen kan door hem in een kom warm water te zetten en de staafmixer te laten werken. Voeg eventueel wat afwasmiddel toe. Droog de mesjes nooit af, hier kunnen ze bot van worden.

Ik vind dit nuttig (141) Lees meer

Hoe maak ik gebruik van de verschillende snelheden? Geverifieerd

Het is het beste te starten met een lage snelheid en op te bouwen naar een hogere snelheid. Dit levert een beter resultaat en minder spetters.

Ik vind dit nuttig (100) Lees meer

Kan ik het snoer na gebruik om het apparaat heen wikkelen? Geverifieerd

Het is beter dit niet te doen omdat dit het snoer kan beschadigen. Het beste is om het snoer te wikkelen zoals het in de originele verpakking geleverd werd.

Ik vind dit nuttig (43) Lees meer
Handleiding Ambiano GTM-8222S Staafmixer

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën