HandleidingKwijt Log in

Handleiding Amerex 00914 Brandblusser

Handleiding voor je Amerex 00914 Brandblusser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.16 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Amerex 00914 Brandblusser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Amerex 00914 Brandblusser?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Amerex 00914 Brandblusser. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Amerex. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Amerex 00914 Brandblusser in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Amerex
Model 00914
Categorie Brandblussers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.16 MB

Alle handleidingen voor Amerex Brandblussers
Meer handleidingen voor Brandblussers

Veelgestelde vragen over Amerex 00914 Brandblusser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wanneer moet mijn brandblusser worden vervangen? Geverifieerd
Dit is afhankelijk van het merk en type brandblusser. Je vindt de vervaldatum op een sticker op de cilinderbehuizing van de brandblusser.

Ik vind dit nuttig (33) Lees meer
Mijn brandblusser is gedeukt of beschadigd, kan ik deze nog gebruiken? Geverifieerd
Nee! Een gedeukte of beschadigde brandblusser kan bij gebruik gevaarlijk zijn. Laat hem vervangen.

Ik vind dit nuttig (8) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Amerex 00914 Brandblusser. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Amerex 00914 Brandblusser