Handleiding ANCO 31-Series Ruitenwisser

Handleiding voor je ANCO 31-Series Ruitenwisser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

D
5 mm 7 mm
E
A
C
B
1/2” 12.7 mm
3/4” 19 mm
Measure hook size/ Mesurer la largeur du crochet/Mida el tamaño del gancho
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.29 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de ANCO 31-Series Ruitenwisser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de ANCO 31-Series Ruitenwisser?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de ANCO 31-Series Ruitenwisser. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je ANCO 31-Series Ruitenwisser. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met ANCO. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van ANCO 31-Series Ruitenwisser in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk ANCO
Model 31-Series
Categorie Ruitenwissers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.29 MB

Alle handleidingen voor ANCO Ruitenwissers
Meer handleidingen voor Ruitenwissers

Veelgestelde vragen over ANCO 31-Series Ruitenwisser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe vaak moet ik de bladen van mijn ruitenwissers vervangen? Geverifieerd

Het is aan te raden de ruitenwisserbladen zeker eens per jaar te vervangen. Tekenen dat de ruitenwisserbladen vervangen moeten worden zijn het trekken strepen op een schone ruit, het achterlaten van een waas, het maken van lawaai en het loslasten van de wislip.

Ik vind dit nuttig (21) Lees meer

Kan ik de ruitenwissers gebruiken als er nog ijs op de ruit zit? Geverifieerd

Nee, dit is niet aan te raden. IJs is scherp en kan het rubber van ruitenwisserbladen beschadigen.

Ik vind dit nuttig (8) Lees meer
Handleiding ANCO 31-Series Ruitenwisser

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën