Handleiding Ankarsrum N30 Standmixer

Handleiding voor je Ankarsrum N30 Standmixer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 26.27 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Ankarsrum N30 Standmixer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Ankarsrum product?
Ja Nee
73%
27%
11 stemmen

Praat mee over dit product

Marianne Sletvold 25-01-2022
Mijn machine stopte in het midden terwijl ik eierdooiers en suiker in de plastic kom klopte. Plots gaat hij niet meer aan. Ik heb de machine 4-5 keer gebruikt, gloednieuw.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (6)(Translated by Google)
Christina Gustavsson 02-10-2021
Ik vraag me af hoe ik de machine in elkaar moet zetten met de deegrol en de roestvrijstalen lange haak is er

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Ankarsrum N30 Standmixer