Apple iPad (iOS 4.3) Tablet

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Apple iPad (iOS 4.3) Tablet. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

Beoordeling

Bent u tevreden over dit Apple product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Is het schadelijk als ik mijn tablet gebruik terwijl ik hem oplaad? Geverifieerd
Nee, tablets zijn gewoon te gebruiken tijdens het opladen. Het opladen zal hierdoor wel minder snel verlopen.

Ik vind dit nuttig (109)
Wat zijn goede condities voor lithium-ion batterijen? Geverifieerd
Lithium-ion batterijen functioneren het beste bij temperaturen tussen de 5 en 45 graden Celcius. Bij koud of warm weer kun je dan ook merken dat de batterij sneller leegloopt. Bij temperaturen lager dan 5 graden en hoger dan 45 graden Celcius wordt opladen afgeraden.

Ik vind dit nuttig (3)
Waar staat IMEI voor? Geverifieerd
IMEI staat voor International Mobile Equipment Identity en is een (vaak) uniek nummer dat wordt gebruikt om mobiele apparaten zoals tablets en smartphones te identificeren en beschermen tegen diefstal.

Ik vind dit nuttig (2)
Hoe kun je een lithium-ion batterij het beste voor langere tijd opslaan? Geverifieerd
Je kunt deze het beste opslaan bij een temperatuur tussen de 5 en 25 graden Celcius. Daarnaast is het raadzaam om de batterij op te laden tot ongeveer 67% voordat deze de kast in gaat.

Ik vind dit nuttig (1)
Is het nodig om mijn lithium-ion batterij steeds helemaal leeg te laten lopen en weer volledig op te laden? Geverifieerd
Nee dit is niet nodig. Bij oudere type batterijen was dit het geval. Lithium-ion batterijen kun je gerust opladen na gebruik en uit de oplader halen wanneer je deze nodig hebt.

Ik vind dit nuttig (1)
Mijn SIM-kaart past niet in mijn tablet, hoe kan dat? Geverifieerd
Er zijn meerdere formaten simkaart, regulier, micro en nano. Het is mogelijk om adapters te gebruiken of de simkaart kleiner te laten maken.

Ik vind dit nuttig (1)
Is het veilig om laadsnoeren van een derde partij te gebruiken voor mijn iPhone? Geverifieerd
Het officiele advies van Apple is om alleen laadsnoeren van Apple zelf of gecertificeerde partners te gebruiken. Snoeren van ongecertificeerde partijen kunnen eventueel schade opleveren aan en de prestaties beïnvloeden van de laadpoort.

Ik vind dit nuttig (0)
Waarmee kan ik het scherm van mijn mobiele apparaat het beste schoonmaken? Geverifieerd
Het beste is om gebruik te maken van een microvezeldoekje, eventueel met een speciaal reinigingsmiddel. Gebruik nooit keukenpapier of andere papieren doekjes, deze kunnen krassen achterlaten!

Ik vind dit nuttig (0)

Praat mee over dit product