Handleiding Apple Wireless (2009) Toetsenbord

Handleiding voor je Apple Wireless (2009) Toetsenbord nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.4 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Apple Wireless (2009) Toetsenbord vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Apple product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

De letters op het toetsenbord zitten niet op de plek waar ik ze gewend ben, hoe kan dit? Geverifieerd
De meeste toetsenborden hebben een QWERTY layout, wat staat voor de volgorde van de eerste zes letters op het toetsenbord. Er bestaan echter ook andere toetsenbord layouts, die beter aansluiten op de specieke behoeften van een bepaalde taal. Het is ook mogelijk dat de toetsen verwisseld zijn, iets wat vooral met oude toetsenborden makkelijk te doen is.

Ik vind dit nuttig (940)
Hoe maak ik mijn toetsenbord het beste schoon? Geverifieerd
Steek in geen geval objecten tussen de randen van de toetsen, hiermee wordt vooral vuil naar binnen geduwd en kan het toetsenbord beschadigen. Het is het best om het toetsenbord met perslucht te reinigen terwijl het toetsenbord ondersteboven gehouden wordt. Met een licht vochtige doek kan de bovenkant van de toetsen schoongemaakt worden.

Ik vind dit nuttig (106)

Praat mee over dit product

Vickie 15-10-2021
Mijn draadloze toetsenbord typt geen letters. Kun je me vertellen of ik per ongeluk iets heb vergrendeld en hoe ik het kan ontgrendelen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Diane Marshall 30-06-2022
Ik heb vandaag een tweedehands draadloos toetsenbord gekocht, maar als mijn computer me bijvoorbeeld vraagt ​​om mijn e-mailadres in te voeren, kan ik de 'at'-toets niet registreren, maar krijg ik gewoon het cijfer '2' de letter onder 'art' op die toets. Wat moet ik doen om de 'at' op een e-mailadres te registreren. Erg bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Apple Wireless (2009) Toetsenbord