Handleiding Arendo 305572 Handmixer

Handleiding voor je Arendo 305572 Handmixer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 3 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Handmixer
Mod.-Nr.: 305572
User Manual
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.96 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Arendo 305572 Handmixer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Arendo 305572 Handmixer?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Arendo 305572 Handmixer. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Arendo 305572 Handmixer. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Arendo. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Arendo 305572 Handmixer in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Arendo
Model 305572
Categorie Handmixers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.96 MB

Alle handleidingen voor Arendo Handmixers
Meer handleidingen voor Handmixers

Veelgestelde vragen over Arendo 305572 Handmixer

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik het snoer na gebruik om het apparaat heen wikkelen? Geverifieerd

Het is beter dit niet te doen omdat dit het snoer kan beschadigen. Het beste is om het snoer te wikkelen zoals het in de originele verpakking geleverd werd.

Ik vind dit nuttig (44) Lees meer

Hoe voorkom ik roest op een handmixer? Geverifieerd

Droog de gardes direct na het wassen om roestvorming te voorkomen. Laat ze ook niet te lang in water weken.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer

Mijn handmixer gaat langzamer of stopt terwijl ik aan het werk ben, hoe komt dat? Geverifieerd

Het kan zijn dat de stof die gemengd moet worden te dik is. Verminder de hoeveelheid of de dikte en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer
Handleiding Arendo 305572 Handmixer

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën