HandleidingKwijt Log in

Handleiding ATAG CM4111 Koffiezetapparaat

Handleiding voor je ATAG CM4111 Koffiezetapparaat nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 10.83 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de ATAG CM4111 Koffiezetapparaat vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de ATAG CM4111 Koffiezetapparaat?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk ATAG
Model CM4111
Categorie Koffiezetapparaten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 10.83 MB

Veelgestelde vragen over ATAG CM4111 Koffiezetapparaat

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat zegt de maalgraad over de koffie? Geverifieerd
De maalgraad bepaalt in grote mate de smaak van de koffie. Een fijnere maalgraad betekent over het algemeen een sterkere smaak en een grovere maalgraad een zachtere smaak. Bij zeer fijne maling kan koffie bitter worden.

Ik vind dit nuttig (625)
Wat is de beste manier om koffie te bewaren? Geverifieerd
Koffie kun je het beste bewaren in een schoon en luchtdicht blik.

Ik vind dit nuttig (202)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Koffiezetapparaten. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw ATAG CM4111 Koffiezetapparaat.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de ATAG CM4111 Koffiezetapparaat. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Susan Cain 17-11-2019
Atag CM4111 'Ontkalken' gevolgd volgens instructies, proces mislukt, duurt 5 minuten en niet 30. Machine gaf vervolgens de opdracht 'Maal te fijn afstel molen & druk op heetwatertoets', Beide geprobeerd = geen effect. Machine later aanzetten, was in staat om koffie te zetten (?). 'Ontkalken', 'Spoelen' en 'Heetwatertoets' blijven echter tot gevolg hebben dat er geen vloeistof doorspoelt. Twee keer geprobeerd met hetzelfde negatieve resultaat. Terughoudend om het opnieuw te proberen, om verdere schade te voorkomen. Niets anders in 'Troubleshooter' komt in de buurt van het probleem. Helpen!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Mikael Bak 08-06-2022
Ik heb het gevoel dat er een vreemd voorwerp in de molen zit waar je de bonen in doet. Kun je de machine niet zelf demonteren om hem te verwijderen? Is er iemand die een handleiding kan vinden waar beschreven staat hoeveel en hoe de machine gedemonteerd moet worden? De machine is een Atag. Vh Mikael Bak

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding ATAG CM4111 Koffiezetapparaat