Handleidingen voor Rollei Actiecamera's

Hieronder staan alle modellen Rollei Actiecamera's waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is een megapixel? Geverifieerd

Een megapixel (MP) staat gelijk aan een miljoen pixels. Megapixels worden onder andere gebruikt om de resolutie van een digitale camera of camcorder weer te geven. Zo heeft een camera die beeld produceert van 1280x960 pixels een resolutie van ongeveer 1,3MP. Hoewel er heel veel factoren zijn die de kwaliteit van het beeld beïnvloeden kan over het algemeen gezegd worden dat meer megapixels zorgen voor een beter beeld.

Ik vind dit nuttig (203) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Rollei 8s Plus Actiecamera
Frank Rahnenführer 05-09-2022
Hoe kan ik de afstandsbediening op de camera aansluiten?


(Vertaald door Google)
Rollei 8s Plus Actiecamera
Handleiding Rollei 6s Plus Actiecamera
Bernard Rindlisbacher 23-06-2021
kunnen we een foto maken terwijl we aan het filmen zijn?


(Vertaald door Google)
Rollei 6s Plus Actiecamera