HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor 3M Beamers

Hieronder staan alle modellen 3M Beamers waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik mijn beamer na gebruik meteen uitzetten? Geverifieerd
Na gebruik is de lamp van de beamer nog erg warm. Het is verstandig om de beamer dan nog even aan te laten staan, zodat de ventilator blijft draaien en de lamp goed kan afkoelen. Zo gaat de lamp langer mee.

Ik vind dit nuttig (158) Lees meer
Wat is keystone correctie? Geverifieerd
Het komt vaak voor dat een beamer niet recht voor een scherm of muur gezet kan worden. Het geprojecteerde beeld kan daardoor vervormen. Dit is het keystone effect. Keystone correctie is een functie die deze vervorming verhelpt. Niet alle beamers hebben keystone correctie.

Ik vind dit nuttig (110) Lees meer
Wat is de contrast ratio? Geverifieerd
De contrast ratio geeft aan hoe ver de witste wit van de zwartste zwart zit. Een contrast ratio van bijvoorbeeld 400:1 betekent dat het zwartste zwart in beeld 400 keer donkerder is dan de witste wit. Een hoge contrast ratio draagt bij aan de scherpte van het beeld.

Ik vind dit nuttig (59) Lees meer