HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Blu-ray spelers

Hieronder staan alle merken Blu-ray spelers waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan een blu-ray speler ook DVD's afspelen? Geverifieerd

Ja, bijna alle blu-ray spelers zijn ook in staat om DVD's af te spelen.

Ik vind dit nuttig (112) Lees meer

Maakt het uit op welke HDMI poort ik mijn blu-ray speler aansluit? Geverifieerd

In principe kun je een blu-ray speler op elke HDMI poort aansluiten. Het apparaat is vervolgens te gebruiken door in het menu van de televisie de desbetreffende poort te selecteren.

Ik vind dit nuttig (77) Lees meer

Kan ik krassen op een Blu-ray zelf repareren? Geverifieerd

Krassen zorgen ervoor dat de laser de schijf niet goed meer kan lezen. Als de krassen niet te erg zijn, kunnen deze soms zelf gerepareerd worden door de schijf te poetsen met een licht schurend middel. Idealiter wordt een professioneel schurend poetsmiddel gebruikt, maar het is ook mogelijk om gewone tandpasta te gebruiken. Na het poetsen moet de schijf goed worden afgespoeld en drogen. Er zijn ook gespecialiseerde zaken die dit kunnen doen.

Ik vind dit nuttig (27) Lees meer