Handleiding Audionet SAM 20 SE Versterker

Handleiding voor je Audionet SAM 20 SE Versterker nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Audionet SAM 20 SE Versterker vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Audionet product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een versterker en een voorversterker? Geverifieerd
Met versterker wordt meestal een geïntegreerde versterker bedoeld, voorversterker en eindversterker in één. Een voorversterker regelt volume en soms balans en toon, en laat je kiezen welke bron je gebruikt (cd, tape, draaitafel etc). Vaak zorgt de voorversterker voor een klein beetje versterking, namelijk net genoeg voor de eindversterker. Dat is een aktieve voorversterker. Soms versterkt de voorversterker niks, dan is het een passieve voorversterker.

Ik vind dit nuttig (16)

Praat mee over dit product

Handleiding Audionet SAM 20 SE Versterker