HandleidingKwijt Log in

Handleiding AudioSonic CL-1507 Wake-up Light

Handleiding voor je AudioSonic CL-1507 Wake-up Light nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.04 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de AudioSonic CL-1507 Wake-up Light vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de AudioSonic CL-1507 Wake-up Light?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk AudioSonic
Model CL-1507
Categorie Wake-up Lights
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.04 MB

Veelgestelde vragen over AudioSonic CL-1507 Wake-up Light

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan elke wake-up light ook gebruikt worden om mee in slaap te vallen? Geverifieerd
Hoewel de naam anders doet vermoeden hebben veel wake-up lights ook een slaapfunctie. Eenvoudigere modellen hebben dit soms niet, dus controleer het altijd voor aanschaf.

Ik vind dit nuttig (31)
Wat is het verschil tussen een wake-up light en een daglichtlamp? Geverifieerd
Wake-up lights zijn hoofdzakelijk bedoeld om een natuurlijke overgang tussen donker en licht of andersom te simuleren. Hierdoor kun je geleidelijk wakker worden of in slaap vallen. Daglichtlampen zijn hoofdzakelijk bedoeld om een tekort aan daglicht aan te vullen bij mensen die hier problemen door ondervinden.

Ik vind dit nuttig (19)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Wake-up Lights. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw AudioSonic CL-1507 Wake-up Light.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de AudioSonic CL-1507 Wake-up Light. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding AudioSonic CL-1507 Wake-up Light