Handleiding Auriol IAN 114324 Weerstation

Handleiding voor je Auriol IAN 114324 Weerstation nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 6 veelgestelde vragen, 3 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

IAN 114324
RADIO-CONTROLLED WEATHER STATION
RADIOSTYRD
VÄDERSTATION
Bruksanvisning och säkerhetsanvisningar
RADIOSTYRET
VEJRSTATION
Brugs- og sikkerhedsanvisninger
RADIO-CONTROLLED
WEATHER STATION
Operation and Safety Notes
IAN 114324
RADIOWEERSTATION
Bedienings- en veiligheidsinstructies
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.25 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Auriol IAN 114324 Weerstation vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Auriol IAN 114324 Weerstation?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Auriol IAN 114324 Weerstation. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Zelenka Árpád 14-12-2021
Hallo, mijn vraag zou als volgt zijn.Het IAN 114324 Meteorologisch Station geeft zijn display niet weer zoals voorheen.Wat kan er aan de hand zijn en wie zou het kunnen doen?Bij voorbaat dank voor het antwoord.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1) (Vertaald door Google)
Zelenka Árpád 14-12-2021
Hallo, mijn vraag zou als volgt zijn.Het IAN 114324 Meteorologisch Station geeft zijn display niet weer zoals voorheen.Wat kan er aan de hand zijn en wie zou het kunnen doen?Bij voorbaat dank voor het antwoord.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Zdzisław Bogielczyk 11-06-2024
Vertel me alstublieft wat ik moet doen, het station "houdt" het zenderkanaal niet vast. Het selecteert voortdurend zelf het kanaal en weerspiegelt niet de temperatuur en vochtigheid buiten. Geef me alsjeblieft een hint. Groeten.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Auriol IAN 114324 Weerstation. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Auriol. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Auriol IAN 114324 Weerstation in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Auriol
Model IAN 114324
Categorie Weerstations
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.25 MB

Alle handleidingen voor Auriol Weerstations
Meer handleidingen voor Weerstations

Veelgestelde vragen over Auriol IAN 114324 Weerstation

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn weerstation gaf aan dat het zou regenen, maar dit gebeurde niet, hoe kan dat? Geverifieerd

De voorspelling van het weerstation is gebaseerd op luchtdruk. Grofweg betekent een lage luchtdruk dat er slecht weer komt en een hoge luchtdruk dat er goed weer komt. Het kan gebeuren dat het weer zich anders ontwikkelt dan het luchtdrukverloop doet vermoeden.

Ik vind dit nuttig (1405) Lees meer

Wat is het modelnummer van mijn Auriol product? Geverifieerd

Hoewel sommige Auriol producten een alternatief modelnummer hebben, zijn ze allemaal voorzien van een IAN nummer waarmee het product te indentificeren is.

Ik vind dit nuttig (619) Lees meer

Wat is de beste plek om een weerstation en de sensoren te plaatsen? Geverifieerd

Het weerstation zelf staat binnen en dient uit de buurt gehouden worden warmtebronnen zoals een keuken, raam of elektrische apparatuur. Een losse temperatuursensor voor buiten dient in de schaduw en ten minste 1,25m van de grond geplaatst the worden. Een regensensor moet op een open plaats staan, waar regen er altijd in kan. Ook de windsensor moet op een open plek staan, waar er geen obstakels zijn die de wind beïnvloeden.

Ik vind dit nuttig (334) Lees meer

Er is een batterij in mijn apparaat gaan oxideren, kan ik het nog veilig gebruiken? Geverifieerd

Ja, het apparaat kan nog veilig gebruikt worden. Verwijder eerst de geoxideerde batterij. Doet dit niet met blote handen. Reinig daarna het batterijcompartiment met een wattenstaafje gedipt in azijn of citroensap. Laat het drogen en doe nieuwe batterijen in het apparaat.

Ik vind dit nuttig (236) Lees meer

Mijn weerstation heeft een regenmeter, kan deze ook de hoeveelheid gevallen sneeuw meten? Geverifieerd

Sommige regenmeters zijn voorzien van een verwarmingselement, waardoor de sneeuw smelt en gemeten kan worden. Zonder verwarmingselement loopt de regenmeter vast en kan er dus geen meting gedaan worden.

Ik vind dit nuttig (236) Lees meer

Kan ik een verwisselbare batterij een lange tijd in een apparaat laten? Geverifieerd

Verwisselbare batterijen kunnen een lange periode in een apparaat blijven indien dit apparaat gebruikt wordt. Als een apparaat voor een lange periode wordt opgeslagen is het aan te raden de batterijen er uit te halen om oxidatie te voorkomen.

Ik vind dit nuttig (236) Lees meer
Handleiding Auriol IAN 114324 Weerstation

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën