Handleiding Auriol IAN 419406 Wekkerradio

Handleiding voor je Auriol IAN 419406 Wekkerradio nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 4 veelgestelde vragen, 9 comments en heeft 5 stemmen met een gemiddelde score van 20/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

IAN 419406_2210
RADIO CONTROLLED PROJECTION ALARM CLOCK
Art.-Nr.: 4-LD6323-1-2
RADIO CONTROLLED PROJECTION ALARM CLOCK
Usage and safety instructions
RÉVEIL RADIOGUIDÉ AVEC PROJECTEUR
Utilisation et avertissements de sécurité
RADIOGESTUURDE PROJECTIEWEKKER
Gebruiksaanwijzing en veiligheidstips
FUNK-PROJEKTIONSWECKER
Bedienungs- und Sicherheitshinweise
1
2
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.39 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Auriol IAN 419406 Wekkerradio vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Auriol IAN 419406 Wekkerradio?
Ja Nee
20%
80%
5 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Auriol IAN 419406 Wekkerradio. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Bernard. Giraud 29-10-2023
Hoe stel ik de tijd in op mijn wekker?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (4) (Vertaald door Google)
Dominique ISEMBERT 04-03-2024
Hallo hoe u de volledige gebruikershandleiding voor de AURIOL radioguide-wekker met projector kunt verkrijgen IAN419406-2210 bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (3) (Vertaald door Google)
Patrick GUINA 29-10-2023
Ik kan de maand en de dag niet wijzigen: Zodra ik op de SET-knop (22) druk, knippert de alarmweergave ((14)! hoe kan ik alles resetten (jaar, maand, datum, uur, minuten) zonder de radiomodus te gebruiken? Hoe overschakelen naar de basismodus?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1) (Vertaald door Google)
Christian MAUSSI 31-12-2023
Hallo, ik ben op zoek naar instructies voor een wekker. : Ref IAN 419406_2200 omdat ik niet weet hoe ik de tijd, taal of alarm moet instellen. Bij voorbaat bedankt. Met vriendelijke groeten

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Christian MAUSSI 31-12-2023
Hallo, ik wilde een kennisgeving downloaden op mijn iPad, maar ik kon deze niet meer vinden. Kunt u mij vertellen waar ik het kan vinden. Bij voorbaat bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Christian MAUSSI 31-12-2023
Bij elke poging ontvang ik een bericht waarin staat dat de melding al wordt gebruikt, ook al kan ik deze niet meer vinden.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Longrie Brigitte 13-03-2024
Hallo, als ik de tijd op het plafond projecteer, wordt deze achterstevoren geschreven Ik heb verschillende manipulaties geprobeerd, maar het werkt niet Heeft u een oplossing? Hartelijk dank aan jou

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Bea 03-04-2024
Hallo, je moet een paar seconden op de bovenste knop drukken die een cirkel voorstelt en de richting van het display verandert.

Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
Charles Theate 15-03-2024
Je VEUX-oplader la let op!

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Auriol IAN 419406 Wekkerradio. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Auriol. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Auriol IAN 419406 Wekkerradio in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Auriol
Model IAN 419406
Categorie Wekkerradio's
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.39 MB

Alle handleidingen voor Auriol Wekkerradio's
Meer handleidingen voor Wekkerradio's

Veelgestelde vragen over Auriol IAN 419406 Wekkerradio

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het modelnummer van mijn Auriol product? Geverifieerd

Hoewel sommige Auriol producten een alternatief modelnummer hebben, zijn ze allemaal voorzien van een IAN nummer waarmee het product te indentificeren is.

Ik vind dit nuttig (612) Lees meer

Waar staan AM en PM voor? Geverifieerd

AM staat voor Ante Meridiem en geeft aan dat het tijdstip voor het middaguur is. PM staat voor Post Meridiem en geeft aan dat het tijdstip na het middaguur is.

Ik vind dit nuttig (230) Lees meer

Wat is het verschil tussen FM en AM? Geverifieerd

FM en AM zijn beide vormen van modulatie waarmee een signaal kan worden verzonden. FM staat daarbij voor Frequency Modulation en AM staat voor Amplitude Modulation. AM is de oudste vorm van modulatie. Het grootste verschil is dat het FM signaal vele malen beter is dan het AM signaal.

Ik vind dit nuttig (135) Lees meer

Wat is GMT Geverifieerd

GMT staat voor Greenwich Mean Time (en wordt soms UTC genoemd dat staat voor Coordinated Universal Time. Het is de tijd die geldt voor lengtegraad 0 die door Greenwich, in de buurt van Londen, loopt.

Ik vind dit nuttig (135) Lees meer
Handleiding Auriol IAN 419406 Wekkerradio

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën