Baby Born Mommy look i can swim Pop

Handleiding voor je Baby Born Mommy look i can swim Pop nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.38 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Baby Born Mommy look i can swim Pop vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.

Bent u tevreden over dit Baby Born product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik mijn Baby Born pop in de wasmachine doen? Geverifieerd
Nee, je kunt de pop het beste schoonmaken met een vochtige doek en mild schoonmaakmiddel. In de wasmachine kan de pop beschadigen

Ik vind dit nuttig (3)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Baby Born.