Handleiding BabyGO ISO360 Autostoeltje

Handleiding voor je BabyGO ISO360 Autostoeltje nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 6 veelgestelde vragen, 3 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

BabyGO Baby Products GmbH
Am Bahndamm 1-3
33378 Rheda-Wiedenbrück
Germany
Child Car Seat - Assembly Instrucons
Kinderautositz - Bedienungsanleitung
Siège d‘auto pour enfants - Instrucons
de Montage
IMPORTANT:
RETAIN FOR FUTURE REFERENCE.
READ CAREFULLY.
WICHTIG:
FÜR SPÄTEREN GEBRAUCH
AUFBEWAHREN.
SORGFÄLTIG LESEN.
IMPORTANT:
GARDER POUR UTILISATION
ULTÉRIEURE.
LIRE ATTENTIVEMENT.
Car Seat + Isox
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 7.32 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de BabyGO ISO360 Autostoeltje vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de BabyGO ISO360 Autostoeltje?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de BabyGO ISO360 Autostoeltje. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Jdg 20-07-2020
De sluiting van onze babygo autostoel 360 is stuk. Hoe kan ik er een nieuwe sluiting op zetten?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Sophia 09-09-2022
Waar kunnen we de fabricagedatum op de stoel vinden??

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
guillot 11-06-2024
Hallo, ik heb mijn baby go prime 360 ​​autostoeltje geïnstalleerd en het was onmogelijk om het te draaien. Ik heb je een e-mail gestuurd met een video, maar geen reactie

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je BabyGO ISO360 Autostoeltje. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met BabyGO. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van BabyGO ISO360 Autostoeltje in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk BabyGO
Model ISO360
Categorie Autostoeltjes
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 7.32 MB

Alle handleidingen voor BabyGO Autostoeltjes
Meer handleidingen voor Autostoeltjes

Veelgestelde vragen over BabyGO ISO360 Autostoeltje

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kunnen Isofix autostoeltjes in auto’s zonder Isofix geplaatst worden? Geverifieerd

De meeste op de markt verkrijgbare Isofix autostoeltjes hebben naast een voertuigspecifieke goedkeuring ook een universele goedkeuring voor bevestiging met autogordels. Hiermee is het mogelijk het zitje met gordels te bevestigen in de auto. Raadpleeg hiervoor de handleiding van het autostoeltje. Er zijn echter ook autostoeltjes met Isofix die niet met de autogordels vastgezet kunnen of mogen worden.

Ik vind dit nuttig (724) Lees meer

Wat is de veiligste plek om het autostoeltje te plaatsen? Geverifieerd

Dit hangt voor een deel af van de auto, maar over het algemeen is het midden van de achterbank de veiligste plek om een autostoeltje te plaatsen. Zo is het kind zo ver mogelijk van alle kanten af en dus het best beschermd in het geval van een ongeluk. Dit geldt echter als er een volledige 3-punts gordel beschikbaar is. Als er midden achter alleen een oudere 2-punts gordel is dan is het veiliger om de plaatsen aan het raam te gebruiken.

Ik vind dit nuttig (644) Lees meer

Kan ik het autostoeltje ook in het vliegtuig gebruiken? Geverifieerd

Er zijn geen internationale regels met betrekking tot het gebruik van autostoeltjes in het vliegtuig. Afhankelijk van het model kan een autostoeltje hier wel geschikt voor zijn. Of het is toegestaan hangt af van de luchtvaartmaatschappij. Neem altijd van tevoren contact op met de luchtvaartmaatschappij om dit te verifiëren.

Ik vind dit nuttig (217) Lees meer

Kunnen Isofix autostoeltjes in alle auto’s met Isofix geplaatst worden? Geverifieerd

Nee, er zijn universele Isofix autostoeltjes en niet-universele Isofix aurostoeltjes. Een niet-universeel Isofix-zitje mag alleen gebruikt worden in de daarvoor bestemde auto's. Bij het zitje is een typelijst meegeleverd waarop de typen auto's staan vermeld waarin het zitje gebruikt kan worden. Een universeel stoeltje mag alleen gebruikt worden in een auto die voorzien is van Isofix en een Top Tether bevestigingspunt.

Ik vind dit nuttig (167) Lees meer

Hoe lang mag mijn kind in een autostoeltje zitten? Geverifieerd

Laat je kindje maximaal 1,5 tot 2 uur per dag in het autostoeltje zitten. Op veel moderne kinderwagens is het mogelijk het autostoeltje te plaatsen, zodat je je kindje snel en makkelijk kunt vervoeren. Houd ook in dat geval maximaal 1,5 tot 2 uur in totaal per dag aan.

Ik vind dit nuttig (158) Lees meer

Wat is Isofix? Geverifieerd

Isofix is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor de bevestiging van autostoeltjes in auto's. In de auto bevinden zich de Isofix bevestigingsbeugels. De beugels bevinden zich tussen de rugleuning en het zitvlak van de achterbank en zijn verbonden met de carrosserie van de auto. Het Isofix-zitje zelf is voorzien van grijphaken die eenvoudig vastgeklikt worden in de Isofix bevestigingsbeugels.

Ik vind dit nuttig (157) Lees meer
Handleiding BabyGO ISO360 Autostoeltje

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën