HandleidingKwijt Log in

Handleiding BanBao set 5002 Arabic Burj al Arab

Bouwtekening voor je BanBao set 5002 Arabic Burj al Arab nodig? Hieronder kun je de bouwtekening gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de bouwtekening die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 7.44 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de BanBao set 5002 Arabic Burj al Arab vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit BanBao product?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn BanBao set was niet compleet na aanschaf, wat kan ik doen? Geverifieerd
Neem contact op met BanBao en vermeld het setnummer, de bladzijde uit de bouwtekening waar het ontbrekende onderdeel voorkomt en een korte omschrijving van het ontbrekende onderdeel. Zij zullen een vervangend onderdeel toesturen.

Ik vind dit nuttig (89)
Hoe kan ik voorkomen dat mijn BanBao speelgoed verkleurt? Geverifieerd
De twee belangrijkste oorzaken van het verkleuren van het plastic van BanBao speelgoed zijn langdurige blootstelling aan zonlicht en sigarettenrook. Beperkt dit tot een minimum bij het bewaren van uw BanBao

Ik vind dit nuttig (48)
Zijn de BanBao steentjes compatible met die van Lego? Geverifieerd
Ja, de meeste steentjes van BanBao passen ook op de steentjes van Lego.

Ik vind dit nuttig (38)

Praat mee over dit product

Handleiding BanBao set 5002 Arabic Burj al Arab