BanBao set 6107-H Trendy City Boot

Bekijk en/of download hier de bouwtekening van uw BanBao set 6107-H Trendy City Boot. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

1,5,,2018-12-18 17:11:13

Beoordeling

Bent u tevreden over dit BanBao product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Mijn BanBao set was niet compleet na aanschaf, wat kan ik doen?
Neem contact op met BanBao en vermeld het setnummer, de bladzijde uit de bouwtekening waar het ontbrekende onderdeel voorkomt en een korte omschrijving van het ontbrekende onderdeel. Zij zullen een vervangend onderdeel toesturen.

Ik vind dit nuttig (12)
Hoe kan ik voorkomen dat mijn BanBao speelgoed verkleurt?
De twee belangrijkste oorzaken van het verkleuren van het plastic van BanBao speelgoed zijn langdurige blootstelling aan zonlicht en sigarettenrook. Beperkt dit tot een minimum bij het bewaren van uw BanBao

Ik vind dit nuttig (3)
Zijn de BanBao steentjes compatible met die van Lego?
Ja, de meeste steentjes van BanBao passen ook op de steentjes van Lego.

Ik vind dit nuttig (3)