Handleiding Bella EGSP191EA Vaatwasser

Handleiding voor je Bella EGSP191EA Vaatwasser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 11 veelgestelde vragen, 1 comment en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 0/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Lees de instructies goed door en bewaar deze handleiding voor toekomstig gebruik.
Gebruiksaanwijzing
Afwasmachine
EGSP191EA
EGSP291EA
EGSP191EA/EGSP291EA Versie NL 12/2014 Pagina 1 van 31
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.49 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bella EGSP191EA Vaatwasser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bella EGSP191EA Vaatwasser?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Bella EGSP191EA Vaatwasser. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Anneke 26-06-2023
Het lukt me niet om het programma te starten. De lampjes blijven knipperen

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bella EGSP191EA Vaatwasser. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bella. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bella EGSP191EA Vaatwasser in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bella
Model EGSP191EA
Categorie Vaatwassers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.49 MB

Alle handleidingen voor Bella Vaatwassers
Meer handleidingen voor Vaatwassers

Veelgestelde vragen over Bella EGSP191EA Vaatwasser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Na afloop van het programma blijkt vaak dat het vakje in de vaatwasser met daarin de vaatwastablet niet is geopend, hoe kan dit? Geverifieerd

Vaak komt dit doordat er vaat in de vaatwasser staat die het vakje voor de tablet blokkeert. Let hier goed op bij het inruimen van de vaatwasser.

Ik vind dit nuttig (7982) Lees meer

De vaatwasser verwarmt het water niet meer, hoe komt dit? Geverifieerd

Hoogstwaarschijnlijk is het verwarmingselement defect. Zorg dat deze vervangen wordt. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (7468) Lees meer

Kan ik keukenzout gebruiken in mijn vaatwasser? Geverifieerd

Nee, in keukenzout kunnen stoffen zitten die schadelijk zijn voor de vaatwasser.

Ik vind dit nuttig (3186) Lees meer

Moet ik de vaat eerst afspoelen voordat ik deze in de vaatwasser doe? Geverifieerd

Afspoelen is niet nodig maar grove, harde en vette etensresten dienen wel verwijderd te worden. Deze kunnen de afvoer op termijn verstoppen.

Ik vind dit nuttig (1291) Lees meer

Kan ik de vaatwasser openen terwijl deze bezig is? Geverifieerd

De meeste vaatwassers zijn uitgerust met een waterstop waardoor het programma direct stopt als de deur geopend wordt en er dus geen water uit komt. Bij sommige modellen kunnen hier op termijn problemen door ontstaan. Bij inbouwvaatwassers is het mogelijk dat wanneer de vaatwasser veel geopend wordt tijdens een programma er vochtschade ontstaat aan de omringende keukenkasten door de stoom die vrijkomt.

Ik vind dit nuttig (1038) Lees meer

Moet ik na afloop van het programma de vaatwasser open zetten of dicht laten om de vaat snel te laten drogen? Geverifieerd

Dit hangt af van het soort vaatwasser en de plaatsing van de vaatwasser. Sommige vaatwassers zijn uitgerust met een functie die de vaat na afloop van het programma droogt. In dat geval heeft het openzetten van de vaatwasser geen toegevoegde waarde. Bij inbouwvaatwassers is het mogelijk dat wanneer de vaatwasser veel geopend wordt tijdens een programma er vochtschade ontstaat aan de omringende keukenkasten door de stoom die vrijkomt.

Ik vind dit nuttig (832) Lees meer

Na afloop van het programma is het plastic vaak nog nat, maar de rest van de vaat niet. Hoe komt dit? Geverifieerd

Plastic geleid warmte slecht, waardoor de producten snel afkoelen. Het vocht dat erop achterblijft verdampt daarom minder goed dan bij bijvoorbeeld keramiek of metaal.

Ik vind dit nuttig (753) Lees meer

Kan ik een vaatwasser aansluiten op een verlengsnoer? Geverifieerd

Apparaten die veel stroom gebruiken, zoals een vaatwasser, kunnen niet zomaar op elk verlengsnoer worden aangesloten. Bekijk wat het vermogen is van de vaatwasser, aangegeven in Watt, en of het verlengsnoer dit aankan. Er zijn verlengsnoeren met dikkere kabels die gemaakt zijn om grotere apparaten op aan te sluiten.

Ik vind dit nuttig (682) Lees meer

Is het een probleem als er krassen op het metaal aan de binnenkant van de vaatwasser zitten? Geverifieerd

De binnenkant van de meeste vaatwassers is van roestvrij staal en kan dus tegen krassen.

Ik vind dit nuttig (673) Lees meer

Kan ik pannen met Teflon in de vaatwasser doen? Geverifieerd

Ja, dat kan. De pan zal wel sneller slijten dan wanneer hij met de hand wordt schoongemaakt. Als een pan met Telfon met de hand wordt schoongemaakt, gebruik dan geen schuurspons maar een zachte spons of doek.

Ik vind dit nuttig (667) Lees meer

Kan ik houten objecten zoals spatels en snijplanken in de vaatwasser doen? Geverifieerd

Nee. Houten objecten kunnen beschadigd raken en krom trekken in de vaatwasser. Daarnaast kunnen de houtvezels die loskomen de vaatwasser beschadigen. Houten snijplanken zijn vaak gemaakt met lijmverbindingen die los kunnen laten na enkele keren in de vaatwasser te zijn geweest.

Ik vind dit nuttig (666) Lees meer
Handleiding Bella EGSP191EA Vaatwasser

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën